Akıllı Telefon Dünya Kupası kazananı belli oldu

GSMArena tarafından ilk defa gerçekleştirilen Akıllı Telefon Dünya Kupası kazananı nihayet belli oldu. 32 telefon modeli ile başlayan turnuvada Vivo, OnePlus, LG, Nokia, Huawei, Xiaomi, Apple, Samsung gibi akıllı telefon üreticileri ön planda oldu. Finale ise OnePlus 6 ve Galaxy S9+ telefonları kaldı. Finali kazanan akıllı telefon modeli ise açık ara farkla Galaxy S9+ oldu.Kazanan akıllı telefonlar, hız testi ya da performans testi yapılarak belli olmadı.
Dünyanın her yerinden insanların oy vermesiyle belli oldu. Yani kazanan telefon modelinde, marka hayranlarının katkısı epey bir kazananı etkiledi.
Bu platform içinde taraftar büyük etken oldu.Galaxy S9+ ve OnePlus 6 karşılaşmasında ilk günlerde kullanıcıların verdiği oylar her iki telefon için de kafa kafaya ilerliyordu. Fakat Galaxy S9+, son 48 saat kala aldığı oylarla OnePlus 6’nın epey bir önüne geçmeyi başardı. 100 binden fazla kişinin oy kullandığı karşılaşmada S9+, oyların yüzde 58’ini alarak kazanmayı başardı.

Apple’ın en iyi ve en çok ilgi gören akıllı telefonu iPhone X ise, Vivo Nex S ile çıktığı ilk karşılaşmada mağlup edildi. Bu durum, birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
İşte tüm sonuçlar:

Yorum Gönder

0 Yorumlar