Sudoku

 


Günlük sudoku çözün ve eğlenin! Binlerce sayı oyunu keşfedilmeyi bekliyor. Ücretsiz sudoku oyunu uygulamasını indirin ve hemen başlayın!


Yeni başlayanlar ve ileri düzey oyuncular için klasik sudoku. İster rahatlamak ister zihninizi çalıştırmak isteyin, bu ücretsiz sudoku bulmaca oyunuyla zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin! Küçük ve akıllara durgunluk veren bir mola verin veya zihninizi boşaltın! En sevdiğiniz sayı oyunlarını her zaman yanınızda taşıyın. Sudoku oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir. Bu ücretsiz sudoku bulmacasını cep telefonunuzda oynamak, gerçek kalem ve kağıtla oynamak kadar eğlenceli.



Sudoku'da 5000'den fazla klasik sayı oyunu mevcuttur ve bu oyunlar altı zorluk seviyesine sahiptir. Toplamda 5 farklı bulmaca türü vardır.

Zihninizi, mantıksal düşüncenizi ve hafızanızı çalıştırmak için kolay sudoku oynayın ya da gerçekten zihninize meydan okumak istiyorsanız, orta ve zor sudoku oyununu deneyin.

Ücretsiz sudoku bulmaca oyunlarında bu sayı bulmacasını kolaylaştıran bazı özellikler vardır: ipuçları, otomatik kontrol ve kopyaları vurgulama. Ayrıca, her klasik sudoku bulmaca oyununun uygulamamızda bir çözümü vardır. İster ilk sudoku bulmacanızı çözüyor olun, ister uzmanlık zorluğuna ulaşıyor olun, istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. İstediğiniz seviyeyi seçin!

Özellikler:
✓ Hatalarınızı öğrenerek kendinize meydan okuyun veya oynarken hatalarınızı görmek için Otomatik Kontrol özelliğini etkinleştirin
✓ Notlar ✍ özelliğini etkinleştirerek kağıt üzerinde not alıyormuş gibi not alın. Sudoku bulmaca ızgarasında bir hücreyi her doldurduğunuzda notlar otomatik olarak güncellenir!
✓ Satır, sütun ve blokta yinelenen sayıları önlemek için yinelenenleri vurgulayın
✓ İpuçları, ücretsiz sudoku bulmacalarında sıkışıp kaldığınızda ne yapmanız gerektiğini gösterebilir




Diğer özellikler:

- İstatistik. Sudoku bulmacanızın her zorluk seviyesi için ilerlemenizi takip edin: En iyi zamanınızı ve diğer başarılarınızı analiz edin
- Sınırsız Geri Alma. Yanlış bir hareket mi yaptın? Yoksa sudokusuz bir bulmacayı çözerken yanlışlıkla aynı sayıları üst üste mi eşleştirdiniz? Hareketinizi şimdi geri alın!
- Renk temaları. Kendi sudoku krallığınızı tasarlamak için iki görünümden birini seçin! Bu eğlenceli sayı oyunlarını karanlık modda bile daha gelişigüzel oynayın!
- Otomatik kaydetme. Sayılar tamamlanmadan oyundan çıkarsanız, eylemleriniz kaydedilir. Sudoku ücretsiz bulmaca oyununu istediğiniz zaman oynamaya devam edebilirsiniz.
- Seçilen hücreyle ilgili bir satırı, sütunu veya bloğu vurgulama
- Duster. Ücretsiz sudoku oyunlarındaki hatalardan kurtulun

Önemli bilgiler:

• 5000'den fazla klasik tarzda sudoku bulmacası sayı oyunu
• 9x9 ızgara
• Toplamda 5 tür Sudoku
• 6 mükemmel dengelenmiş zorluk seviyesi. Bu ücretsiz sudoku bulmacası, hem başlangıç ​​seviyesindeki sudoku oyuncuları hem de ileri düzey sudoku oyuncuları için uygundur! Zihninizi çalıştırmak için hızlı, kolay ve orta seviyede oynayın. Becerilerinizi geliştirmek için zor sudoku seçin ve zorlu mücadeleler için uzman veya dev sayı bulmacalarını deneyin.
• Basit ve kullanımı kolay tasarım



Günlük sudoku, güne başlamanın en iyi yoludur! 1 veya 2 klasik sudoku bulmacası çözmek, uyanmanıza, zihninizi çalıştırmanıza ve daha verimli bir iş gününe hazırlanmanıza yardımcı olacaktır. Bu klasik sayı oyunlarını indirin ve ücretsiz çevrimiçi sudoku bulmacalarını çözün.

İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde klasik sudoku ile zihninize meydan okuyun! 



Günlük Sudoku

Günlük Sudoku çözün ve eğlenin! Binlerce sayı oyunu keşfedilmeyi bekliyor. Ücretsiz Sudoku oyunu uygulamasını indirin ve hemen başlayın!

Yeni başlayanlar ve ileri düzey oyuncular için klasik Sudoku. İster rahatlamak ister zihninizi çalıştırmak isteyin, bu ücretsiz Sudoku bulmaca oyunuyla zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin! Küçük ve akıllara durgunluk veren bir mola verin veya zihninizi boşaltın! En sevdiğiniz sayı oyunlarını her zaman yanınızda taşıyın. Sudoku oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir. Bu ücretsiz Sudoku bulmacasını cep telefonunuzda oynamak, gerçek kalem ve kağıtla oynamak kadar eğlenceli.

Yorum Gönder

0 Yorumlar