Redbox tv Uygulaması Nedir ve Kullanımı

Red Box TV android  uygulama sayesinde ücretsiz şekilde maç keyfi nasıl yaşanır? Bunun hakkında sizlere bilgi vereceğiz.İlk olarak bu uygulama google play store da yer almamaktadır.Uygulama web sitesi platformun da ücretsiz olarak sunulmaktadır.Bu uygulama sayesinde digiturk kanalı olan  lig tv paketlerini ücretsiz olarak izleye bileceksiniz.Ücretsiz  şekilde  film ve maç keyfine erişebileceksiniz.Bu uygulama sadece apk versiyonu  yer almaktadır. 
Ios  cihazlar için mevcut değildir. Android cihazlar için buraya tıklayarak indirme işlemini  gerçekleştire bilirsiniz. Android  cihaza sahip değilseniz yapmanız gerek işlem bilgisayarınıza Android sanal cihaz kurmanız gerekmektedir.
Bu işlem için windows cihazlara  BlueStacks kurarak   bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.Buraya tıklayarak BlueStacks indire bilir ve üstüne redbox  tv yi kurarak maç keyfine başlaya bilirsiniz.Canınız sıkıldığında film izler ve belgesel izlersiniz.Bu  olanakların hepsini tek bir uygulama sayesinde kullanabilirsiniz , bu uygulama  aynı zamanda ücretsiz olması daha fazla   bizi kendine doğru çekmektedir. Bu uygulamanın  daha gelişmiş ve etkin versiyonunu  bir hafta sonra  sizlerle de paylaşacağız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar