Girişimcilerin Kullanması Gereken Mobil Uygulamalar



Dijital dönüşümün hızla ilerlediği çağımızda verimlilikleriyle başarılara imza atan girişimcilerin işlerini daha organize yönetmeleri için teknolojiden farklı biçimlerde yayarlanması çok önemli. Sahip olunan satış veya pazarlama becerilerinin teknolojiyle desteklenmesi şart. Bu noktada girişimci uygulamaları devreye giriyor.Uygulamalar Android ve IOS platformunda yer almaktadır.Bu uygulamalar ile iş başarınızı artıracak ve size daha fazla vakit kalacaktır.

1. Evernote



Evernote, girişimcilerin mutlaka kullanması gereken dijital pazarlama araçları arasında bulunuyor. Android ve iOS işletim sistemi kullanan cihazlara indirilebilen mobil uygulama; fikirlerin kaydedilmesine ve herhangi bir cihazdan paylaşılmasına olanak tanıyor. Ücretsiz bir uygulama olan Evernote, cihazlar arası senkronizasyon ve yapılacak listesi oluşturma özellikleri sayesinde en iyi not alma uygulamalarının da başında geliyor. 

2. Skype

Girişimcilerin dijitalde kullanmaları gereken araçlar arasında bulunan Skype; her yerden ücretsiz çağrılar yapabilmeye, çağrıları kaydedebilmeye, toplantılar düzenleyebilmeye ve video oturumları yönetebilmeye olanak tanıyor. Skype hizmeti, dünya çapında bir milyondan fazla ücretli Wi-Fi noktasına da bağlanabiliyor. Uygulama, özellikle sık seyahat eden girişimcilerin tercihi oluyor. 

3. Zoom



Girişimcilerin aynı anda birden çok kişi ile görüşmesini sağlayan ve bu görüşmeleri güzel temalar ile destekleyen , sesin ve görüntünün daha başarılı şekilde iletildiği uygulamadır.

4. Evaluate Time

Evaluate Time, etkinlikleriniz için bir günlük tutmanıza olanak tanır. Etkinliklere notlar ve resimler ekleyebilir, ve bahçenizde çalışırken ektiğiniz sebze türü gibi ayrıntıları kaydedebilirsiniz.Etkinlikleri sınıflandırma ve tekrar eden eylemler için bir hatırlatma alabilirsiniz.lir. Evaluate Time kaydedilmiş etkinlikleri istatistikler ve takvim bölümünde saklar. Alışkanlıklarınızı iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Android Uygulaması

5. LinkedIn



LinkedIn, çeşitli mobil uygulamaları sayesinde kariyerin veya işin bir üst seviyeye taşınmasına aracılık ediyor. İyi tasarlanmış, hızlı ve kullanımı kolay uygulama sayesinde viral etki yaratmak mümkün oluyor. LinkedIn, doğru bağlantılarla iletişime geçmek için iyi bir araç. Dolayısıyla LinkedIn için mobil dünyasının cevherlerinden biri diyebiliriz. 

6. FreshBooks



Kapsamlı bir finans ve muhasebe uygulaması arayışı içinde olanların tercihi FreshBooks oluyor. Profesyonel görünümlü faturalar oluşturmayı ve masraflar için otomatik olarak faturalandırmayı kolaylaştıran FreshBooks, tüm makbuzları ve giderleri tek bir yerde izlemeye ve özelleştirilmiş raporlar oluşturmaya olanak tanıyor. Muhasebe yazılımı kategorisinin liderleri arasında bulunan uygulama, faturalandırılan müşterilerin sayısına bağlı olarak ücretlendiriliyor. 

7. Dropbox



Dropbox, belgelerin düzenli olarak bulutta saklanmasına ve kolayca paylaşılmasına olanak tanıyor. Uygulama sayesinde belgeler, telefon, bilgisayar ve tablet aracılığıyla sorunsuz görüntülenebiliyor. Bu özellikleriyle Dropbox, girişimcilerin hayatını kolaylaştırıyor. 

8. Trello



Mobil platformlardaki en başarılı iş yönetim araçları arasında bulunan Trello ile projelerin liste ve kartlar halinde ayırarak düzenli bir şekilde kontrol edilebilmesini sağlanıyor. Uygulama özellikle farklı lokasyondan çalışan kişilerin de takım çalışması yapabilmesini sağlaması açısından oldukça faydalı. 

9. Canva



Görsellerin hızlı şekilde düzenlenebildiği, blog ya da sosyal medya kanalların paylaşılabildiği uygulama zamanı kıymetli girişimcilerin yardımına koşan online araçlar arasında bulunuyor. Canva, e-ticaret sitesi olan girişimcilerin en sık kullandıkları araçlardan biri olarak geniş şablon türleri yelpazesine sahip oluşuyla dikkat çekiyor. 

Kategori bazlı mobil uygulamaları listelemeye devam edeceğiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar