Tasarıma mı ihtiyacınız var?

Beğeni ve istekleriniz doğrultusunda, pazarlama stratejinize ve hedef kitlenize yönelik her türden grafik tasarım ihtiyaçlarınızı profesyonel bir şekilde hazırlayabiliriz.

Sosyal medya hesapları, kurumsal web sayfası ve afiş, el ilanı, broşür, logo,kartvizit vb. ürünler için ihtiyaç duyduğunuz tüm grafik çalışmalarını en ekonomik ve en hızlı şekilde tasarlayabiliriz ve istekleriniz doğrultusunda revizelerini yapabiliriz.


Katalog Çalışmamız

Ürün Tanıtım Çalışmamız


Reklam Çalışmalarımız

Afişler, markanızı büyük kitlelerle buluşturmak için en etkili iletişim araçlarından biridir. 

Hem iç mekanlarda hem de sokak, bina duvarları ve toplu ulaşım araçları gibi dış mekanlarda kullanabileceğiniz afişler, tek bir gün içerisinde bile binlerce farklı kişiye ulaşmanıza olanak sağlar. 

Dikkat çekici bir tasarım ve slogan sayesinde bir anda büyük etki yaratmanız mümkündür. 

Hizmete Neler Dahildir?
300 dpi kalite
CMYK Renk 
İstediğiniz Ebatta Tasarım
Sunum Amaçlı Bir Adet Mockup

Tasarım süresince an be an tasarımın mevcut halini size sunmaktayız. 

Yapılacak tasarımlar tamamen size özeldir. 






Ürününüzün/şirketinizin vermek istediği mesajı öne çıkaran; modern, yaratıcı ve herşeyden önemlisi kaliteli afiş, broşür, katalog ve posterler gibi tüm ihtiyaçlarınıza kaliteli ve hızlı çözümler sunabiliriz. Tasarımlar baskıya hazır Jpeg, Pdf Olarak teslim edilir.

İstenildiği takdirde baskı sürecini yönlendirebiliriz veya üstlenebiliriz.

Gereken Bilgiler:
Firma Bilgileri, kataloğta yer alacak metinler, fotoğraflar, istenilen ebatlar, varsa özel kesim bıçak izleri..


Mobil uygulamalarınız için   grafik çalışması yapılmaktadır.İstediğiniz formatta çıktı verilmektedir.Genel olarak jpeg ve png formatta çıktı vermekteyiz.Aynı zamanda isteğiniz doğrultusunda psd çıktı olarak  verebilmekteyiz.
Unity 2D oyunlar için  çizim ve grafik çalışmları yapılmaktadır.

Aklınıza Takılan Sorular için  05064406910  telefon numarasını araya bilirsiniz veya iletisim@yetisinkomsular.com adresine mail atabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar