Adobe’dan YouTuberlar İçin Video Düzenleme Uygulaması

Özellikle online video içerik oluşturucuları için tasarlanan yeni bir video düzenleme uygulaması ile karşımıza çıkan AdobePremiere Rush CC uygulamasını kullanıma sundu. Hem masaüstü hem de mobil platformlarda çalışacak olan Premiere Rush CC, YouTuberların ve video edit işleri yapan kişilerin imdadına yetişecek.
Bugün itibariyle masaüstü ve iOS platformu için kullanıma sunulan Premiere Rush CC, 2019 yılında ise Android platformu için kullanıma sunulacak. Premiere Rush CC aracılığı ile dışa aktarılan videoların YouTubeSnapchatInstagramFacebookTwitter ve Vimeo için optimize edilebileceğini de ekleyelim.Bu şekilde platforma yönelik video editleye bileceksiniz.Kısacası Premiere Rush CC ile neredeyse tüm sosyal medya platformlarına ve video içerik sitelerine video üretebilirsiniz. İlk olarak bu yıl düzenlenen VidCon‘da Project Rush ismi ile tanıtılan Premiere Rush CC, kolay bir kullanıma sahip ve hızlı bir video düzenleme çözümü kullanmak isteyen video içerik üreticileri için tasarlandı.
Hepsi bir arada bir video düzenleme uygulaması olan Premiere Rush CC, diğer Adobe servisleri olan Premiere ProAfterEffects, ve Audition gibi servislerin daha basitleştirilmiş bir hali olarak hizmet veriyor. Tek tık ile otomatik ses ayarlama gibi bir özelliğe de sahip olan Premiere Rush CC, bunun için Creative Cloud platformunda yer alan yapay zeka teknolojisi Adobe Sensei’yi kullanıyor.

Premiere Rush CC’nin bir diğer önemli özelliği ise Adobe’nin diğer video düzenleme uygulaması olan Premiere Pro ile entegre bir şekilde çalışabilmesi. Kısacası Premiere Rush CC ile başladığınız bir dosyaya Premiere Pro gibi daha güçlü bir video düzenleme uygulaması ile devam edebilirsiniz.Artık video editleyecek kişiler rahatlıkla  güzel içerikler ürete bilecektir. Premium kullanımı fiyat olarak 2.500 TL  olarak belirlenmiştir.Bu fiyat dolar kuruna göre değişmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar