SIM Kartlara TOR Dönemi Geliyor

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte gizlilik konusundaki çekincelerimiz de arttı. İngiltere’de bir servis sağlayıcısı, bu duruma büyük katkısı olacağına inandığı Tor destekli SIM kart dönemini başlattığını duyurdu!İngiltere’de hizmet veren Brass Horns isimli şirket, Tor destekli SIM kartlar ile kullanıcıların gizlilik endişesinin büyük oranda yok edileceğine inandıklarını belirtti.
Bu SIM kartlar ile sağlanan bütün internet erişiminin Tor ağı üzerinden gerçekleşeceğini açıkladı. Bu sayede gizlilik konusunda kullanıcıların içi bir nebze daha rahat olacak.Kullanıcılar, şirketin Onion3G ismini verdikleri proje ile aynı zamanda Tor harici trafik oluşturulmasını da engelleyebilecek.Bu şekilde kullanıcılara daima  güvenli internet verilecektir.Bu yapı geliştirildiği taktirde son kullanıcılar internette güvenli şekilde gezebilecekler.
Henüz test aşamasında olan bu SIM kartlar, 2019 yılı içerisinde satışa sunulacak ve sadece Android işletim sistemi ile uyumlu olacak.Aylık 2£ olarak ücretlendirilecek SIM kart üzerinden kullanılacak olan her MB başına ise 0.025£ ücret kesilecek.Ayrıca ödemeler için Monero ve ZCash ve Bitcoin de kullanılabilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar