Bir önceki yazımızda TUS File upload işleminden ve nasıl kullanıldığından bahsetmiştik.Bir önceki yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
TUS File Upload işleminde IOS kütüphanesinde bir hata mevcut ve bu hata tam olarak çözümlenmedi. Uzun uğraşlar sonrası ben hatayı çözdüm ama daha belirtmedim.Hatayı açıklayacak olursam ilk dosya yükleme işleminden sonra ikinci yükleme işlemini yapmıyor. Bunun sebebini kütüphane içerisinde kaybolsamda buldum. TUS File Upload IOS Yükleme işlemini statü olarak devam ettirmektedir.
İlk yükleme işleminde statü durumunu ready çekmediği için ikinci dosya yükleme işlemini başlatamıyordu. TUS File Upload IOS işlemi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.İlk olarak yapmamız gereken işlem pod olarak Tus File Upload kütüphanesi eklemektir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder