Yazılım Dersleri Visual Stduio C# - 1

Masaüstü için Visual Studio Express: (VS Express For Desktop) Bu program sayesinde Visual Basic, Visual C# ve Visual C++ dillerini kullanarak Windows ve konsol uygulamaları geliştirebiliriz.Web için Visual Studio Express: (VS Express For Web) Bu program ise web uygulamaları geliştirmek için kullanılmaktadır. 
Visual Studio Express programını indirme
Microsoft tarafından geliştirilen bu yazılım, içerisinde birden fazla programı barındırır ve değişik dillerde, değişik yöntemler ile program yazmamıza olanak sağlar.

Bu program oldukça pahalıdır. Fakat içerdiği programların bazılarının express versiyonları, kullanıcıların ücretsiz kullanımına sunulmuştur.
Bu express ürünlerden bazıları:
Visual Studio programının 2010, 2012, 2013, 2015 gibi sürümleri bulunmaktadır. Herbirinin Express versiyonu da mevcuttur ve aşağıdaki web sitesinden istenilen versiyon indirilebilir.Visual Stduio indirmek için buradaki linki kullanabilirsiniz.Aynı zamanda biz profesyonel  sürümünü değil  Community sürümünü indirip kullanacağız.Bunu kullanma sebebimiz ise kişisel kullanıcı  olduğumuz için bir ücret ödemeyeceğiz.Bunun için hotmail mail adresi ile giriş yapmamız yeterli olacaktır.Aksi taktirde bizim için sıkıntı teşkil edebilmektedir.Bu işlemden sonra kullanım işlemine başlaya bilirsiniz.Bu şekilde ilk derse başlamış olduk.Son dersimizde herkesin program yazması  dileğimizle...

Yorum Gönder

0 Yorumlar