Apple watchs güncelleme süprizi !

Apple geçtiğimiz hafta düzenlediği, yeni iPad ve Mac modellerini tanıttığı etkinlik sonrasında akıllı saatini unutmamış ve watchOS 5.1 güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. Ancak ne yazık ki bu güncelleme ile kullanıcılar bazı problemler yaşamaya başladılar.Markanın en yeni modeli olan Series 4 akıllı saatlerde ise bu sorun, saatlerin kullanılamaz hale gelmesine kadar gidiyordu. Ardından hızlıca geri çekilen güncelleme, bugün watchOS 5.1.1 sürümüyle yeniden yayınlandı.
En başta yaşanan çökme problemlerini  ortadan kaldıran yeni güncelleme, Walkie-Talkie uygulamasında yaşanan problemleri de ortadan kaldırıyor. Uygulamanın eksik yüklenmesi sorununu çözen Apple, davet alma ve davet göndermeyi engelleyen sorunu da çözmüş.Diğer taraftan kazandığınız bazı Aktivite ödüllerinin uygulamada gözükmemesi sorununu watchOS 5.1.1 güncellemesi ile çözen Apple, güncellemenin cihazları olumsuz olarak etkilemeyeceğini söylüyor.
Güncellemeyi yüklemek içinse iPhone > Watch > Genel > Yazılım Güncelleme yollarını izlemeniz yeterli. Elbette bunun için şarjınızın yüzde 50’den fazla ve saatinde şarjda olması gerektiğini hatırlatalım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar